Contact

AeronAdvies is een jong en dynamisch bedrijf. We werken we met enthousiaste (freelance) professionals met realiteitszin. Zowel wetenschappelijke onderbouwing als praktijkervaring staat bij ons hoog in het vaandel. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt AeronAdvies uniek.
AeronAdvies is werkzaam rond Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

Missie:
Wij geven marketing- en communicatieadviezen die aansluiten bij uw situatie. Onze (markt) onderzoeken brengen in kaart wat u wilt weten. Onze adviezen pakken aan wat aangepakt moet worden, op een frisse en creatieve manier.

Visie:
Met AeronAdvies richten wij ons specifiek op het Midden en Kleinbedrijf (MKB) en brancheorganisaties. Er wordt gewerkt volgens de methode van tijdelijke ondersteuning aan uw bedrijf en/of organisatie. Wij geloven namelijk in empowerment en zijn ervan overtuigd dat ons kader u een prachtig fundament biedt om op verder te werken. Dit alles - uiteraard - met uw bedrijfs-/organisatiedoelstelling(en) in het achterhoofd.

U bent hiermee op de hoogte wie wij zijn. Nu zijn wij benieuwd wie u bent en wat wij voor u mogen betekenen. Voeg ons toe op Whatsapp of bel ons direct: +31 (0)6-55773925 Volg ons ook via Twitter en Facebook. Ons e-mailadres is info@aeronadvies.nl.